Peticija za spremembo šolskega sistema

PPETICIJA KLIKNI TUKAJ

Državljani republike Slovenije imamo dovolj. Šolstvo zadnja leta samo stagnira. Otroci postajajo preobremenjeni, snovi je preveč, prostega časa je premalo, saj je vsakdanjega dela za šolo vedno več. V večini primerov se zgodi, da se za šolo ne učijo samo otroci, ampak cele družine. Ker starši ne vidimo, da bi se stvari obračale na bolje, smo se odločili spregovoriti in upamo, da s skupnimi močmi uspemo spremeniti šolski sistem. Naj naši otroci zrastejo v srečne in vedoželjne odrasle. Naj se šola tiče časa, ki ga otroci preživijo v šoli, čas, ki preostane, pa naj bo čas namenjen družini in prijateljem. Naj bo šola prostor, v katerem otrok uživa in naj bo šola prostor, ki vzgaja naše otroke v državljane, na katere bomo nekoč ponosni in ne v državljane, ki so že pred vstopom v srednjo šolo zagrenjeni, na koncu fakultete pa so ti ljudje samo še sence sami sebe, preobremenjeni, depresivni in izgoreli.

V društvu smo pripravili peticijo, ki je v povezavi. Poleg tega pa si lahko preberete še Poziv ministrstvu, mnenja staršev in učiteljev.

PODPIŠI PETICIJO NA TEJ POVEZAVI

Naprošamo vas še, da izpolnite anketo o peticiji:

IZPOLNI ANKETO O PETICIJI NA TEJ POVEZAVI